Els Nostres conseLls 

Perquè la vostra setmana d'esquí sigui un veritable plaer!

  • Ben equipat ... per seguretat!
Es recomana utilitzar el casc. Per a la vostra comoditat, equipa el vostre fill amb roba dissenyada per practicar l'esquí i els esports d'hivern: càlid, impermeable i transpirable. I no oblideu els accessoris essencials: barret o gorra, guants, ulleres o màscara d'esquí i protecció solar protectora. Per a classes de surf de neu, us recomanem que feu servir coixinets de nina.
 
  •  No oblideu!
Abans de cada sessió, col·loqueu una butxaca tancada a l'esquerra de la jaqueta del vostre fill, el forfet i el paper del curs, el vostre nom, adreça i número de telèfon mòbil per contactar-vos si és necessari.
 

  •  Autonomia i seguretat
Participar a un curs d'esquí implica que cada estudiant pren una certa independència i, de fet, no el col·loca en contacte directe amb l'instructor. Cada alumne és responsable de garantir la seguretat personal i de tercers.

  •  Pares ... Parlem! 
Els nostres professors són els vostres contactes privilegiats ... No dubteu a informar-vos i intercanviar-los. Per a una progressió ideal, no seguiu el vostre fill durant el curs i no feu un canvi de curs per al vostre fill, només el seu instructor té dret a fer-ho.

  • Classes grupals 
Les fitxes del grup mencionen el lloc i el període de validesa i no inclouen els remuntadors. En cas d'aturar els cursos independentment de la nostra voluntat i sense l'absència de l'instructor, no es farà cap reemborsament. Sigui que sigui la circumstància, no es reemplaçarà cap carta de curs. El nombre obligatori per a un curs grupal és de 5 persones com a mínim ... Si es registren menys de 5 persones, el camp corresponent es cancel·larà.

Reserva: Per a qualsevol reserva, tome nota de les nostres condicions generals de venda.